Rigurozitate:

Reusita intr-un caz sau proiect presupune analiza si documentare temeinica, atentie la detalii, perseverenta in cautarea solutiilor, identificarea punctelor slabe si tari, anticiparea posibilelor replici ale partii adverse sau chiar a partenerilor si gasirea unor solutii pentru acestea, dar si o cultura juridica temeinica, bazata pe o pregatire continua.

 

Dedicatie:

Odata acceptat,  un proiect sau o cauza, pregatirea lor se face continuu, in functie atat de modificarile legislative, schimbarea practicii judiciare sau noile opinii din literatura de specialitate, dar si potrivit cu schimbarile din contextul socio-economic. Atasamentul fata de cauza sau proiect, realizate intr-un mod profesionist, abordarea proactiva si colaborarea stransa cu clientul sunt expresia unei aparari corespunzatoare a drepturilor si intereselor legitime ale clientilor nostri.

 

Loialitate:

Pastrarea confidentialitatii nu este doar o datorie profesionala ci si o trasatura de caracter a unui avocat. Colaborarea pe termen lung pe care o avem cu majoritatea clientilor se datoreaza corectitudinii si gasirii celor mai bune solutii, chiar pecuniare in aceasta relatie. Onestitatea fata de client este mai importanta decat atragerea lui prin preluarea unei cauze in care sansele nu sunt viabile, iar acesta nu-si permite sa riste.