Infiintat in anul 2000, cabinetul de avocat „George Papu” asigura servicii complexe de asistenta juridica (consultanta) si reprezentare in fata autoritatilor publice si a organelor judiciare in majoritatea domeniilor de activitate juridica in vederea protejarii si efectivizarii drepturilor si intereselor legitime ale clientilor nostri, putand reprezenta clientii in fata tuturor instantelor judecatoresti, indiferent de gradul lor.

In general ni s-au incredintat cauze si proiecte complexe, dificile, pentru care am gasit totdeauna solutii viabile si care ne-au completat atat aria de expertiza, cat si experienta profesionala.

Anii de experienta ne-au invatat ca intotdeauna exista o solutie, indiferent de sansele ei, de cele mai multe ori solutia legala propusa, chiar in cazuri extreme, fiind cea care a adus reusita.

Analiza temeinica a cazurilor sau proiectelor, inainte de acceptarea lor ne-a permis sa evaluam sansele de reusita si sa informam clientii asupra tuturor aspectelor, punctelor slabe si puternice, pentru ca acestia sa aiba o imagine completa asupra situatiei, care sa le permita luarea unor decizii in activitatea lor.

Activitatea de consultanta desfasurata in special in domeniile dreptului privat, dar si public a avut ca fundament experienta relevanta in activitatea de reprezentare  atat in fata autoritatilor statale, a persoanelor de drept privat dar si a autoritatilor judiciare.

Activitatea juridica se realizeaza sub coordonarea si avizarea permanenta a titularului cabinetului, avocatul  George Papu, cu consultarea tuturor avocatilor care contribuie la solutionarea cazului sau proiectului incredintat de client.

Pe langa activitatea depusa de avocatii din cadrul Cabinetului de avocat “George Papu“,  colaboram cu specialisti ai dreptului din mediul universitar, conlucram cu experti, auditori, lichidatori, consilieri in proprietate industriala, executori judecatoresti, notari, jurnalisti, alti specialisti in domenii conexe activitatii juridice si judiciare, dar si in domenii de interes pentru situatia pentru care ni s-au solicitat serviciile noastre.

Suntem preocupati de oferirea serviciilor noastre juridice la standarde de calitate superioara care sa satisfaca asteptarile clientilor nostri si sa reprezinte puncte de vedere si aparari insurmontabile pentru autoritatile judiciare ori solutii convenabile partenerilor clientilor nostri.

Suntem preocupati de rezolvarea problemelor clientilor intr-un mod profesionist si viabil, astfel incat clientii sa se detaseze de acestea, lasandu-le in seama noastra.

Suntem preocupati de documentarea si informarea exhaustiva asupra cazurilor sau proiectelor incredintate si de pastrarea bunei reputatii in mediul juridic si de afaceri.

Clientii nostri ne-au solicitat serviciile in general pe termen lung, noi fiind preocupati si de creearea unei legaturi de durata cu cei care ne angajeaza.

 

Printre clientii persoane juridice ai cabinetului, de la infiintare si pana in prezent s-au numarat ori se numara doua banci straine (una din ele fiind una dintre primele banci la nivel international), institutii de interes public, societati producatoare (de camioane, de profile metalice, mezeluri etc), societati editoare ale unor importante cotidiane nationale sau a unor publicatii nationale cu specific monden, importatori de produse alimentare sau aparatura de telefonie mobila, transportatori internationali, consultanti in mai multe domenii printre care si resurse umane, titularul Cabinetului de avocat si colaboratorii desfasurand in alte forme de exercitare a profesiei activitati de consultanta si reprezentare pentru importanti clienti precum cele mai importante companii petroliere autohtone sau principalele cazinouri, o societate de asigurari, un important post de radio strain cu emisiuni si in limba romana etc.

Am lucrat si lucram si pentru persoane fizice, majoritatea persoane publice sau care se bucura de notorietate atat in cauze penale, cat si in cauze civile (litigii de presa etc) mediatizate.