Avocat definitiv

Avocat aflat in relatie de conlucrare cu Cabinetul Individual de Avocat Papu George (of counsel)

Membra a Baroului Bucuresti din anul 1999

Licentiata in drept a Facultatii de drept din cadrul Universitatii de Drept din Bucuresti in anul 1998.

Presedinta Comisiei de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Scrima

Membra in Comisia Juridica a Federatiei Internationale de Scrima

 

Experienta

1998 – 2004 – avocat colaborator in cadrul Cabinetelor Asociate de Avocati “Rasvan & Mihaela Dobrescu”

2003 – prezent – colaborator pe anumite proiecte cu cabinetul individual de avocat “George Papu”

2004 – prezent – colaborator in cadrul cabinetului individual de avocat “Mihaela Dobrescu”

2011 – prezent: Avocat aflat in relatie de conlucrare cu Cabinetul Individual de Avocat Papu George (of counsel)

Cu o experienta relevanta, este cunoscuta ca un avocat pledant, specializat in litigii de drept public (in special drept penal) si litigii de drept privat (in special drept civil si dreptul familiei).

Are o experienta vasta in domeniul infractiunilor de contrabanda, coruptie si conexe, trafic de droguri, infractiuni economice, spalare de bani, criminalitate organizata, criminalitate informatica, infractiuni comise prin mijloace de comunicare in masa, santaj etc., atat pentru faza de urmarire penala cat si pentru faza de instanta, in cauze complexe, unele din ele intens mediatizate.

In litigiile de drept privat, datorita numeroaselor cauze incredintate are o experienta deosebita in materia divortului, a reincredintarii minorilor, a partajului, atat in materie matrimoniala cat si succesorala, a executarii silite, dar si in cauze privind Legea nr. 10/2001, precum si in materia conteciosului administrativ-fiscal, realizand si numeroase memorii catre Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

In calitate de membra a Comisiei Juridice a Federatiei Internationale de Scrima se ocupa de revizuirea Statutului Federatiei, de Regulamentul de aplicare a acestui Statut precum si de redactarea articolelor Statutului.

In materia consultantei a asistat numerosi clienti in tranzactii imobiliare, in faza negocierilor si a perfectarii contractelor de vanzare cumparare, a garantiilor reale, vanzari de drepturi litigioase, realizand activitati de consultanta si in materie comerciala.